Winkelpresentatie

Snel - Makkelijk - Supersterk

Met de Toggler pluggen kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Toggler biedt uw klant de oplossing voor zijn of haar bevestigingsprobleem: in verschillende type verpakkingen. Zakjes met kleine hoeveelheden voor de kleine klussen en doosjes voor de grootverbruikers. Zo stemt de klant zijn keuze en de hoeveelheid gemakkelijk af op zijn of haar behoefte en zijn er geen overtollige voorraden pluggen in de gereedschapskist.

 

Herkenbaar

Toggler pluggen herkent u aan de felgekleurde zakjes en doosjes. Deze kleurstelling zorgt voor een vrolijke uitstraling in het schap en een duidelijke onderverdeling van de soorten pluggen.

 

Productverpakking

Niet alleen de montage: ook het keuze-traject naar de juiste plug gaat snel en makkelijk. Hiervoor besteedt Toggler veel aandacht aan haar productverpakking. Deze is voorzien van duidelijke instructie’s en een uittrekwaarden tabel. Zo kan de klant snel inschatten of hij met de Toggler pluggen de juiste oplossing in handen heeft.

Doosje

Zakje

 

Schappenplan

Sinds kort biedt Toggler aan om een TV’tje in de schap omgeving te integreren. Op het TV’tje worden productvideo’s getoond. Deze video’s geven uw klanten een goed beeld van de vele mogelijkheden met de Toggler pluggen. Wilt u een kant-en-klaar schappenplan toegestuurd krijgen of een Toggler schappenplan op maat? Stuur uw verzoek dan naar marketing@toggler.nl.

 

Promodisplay

Voor Promotie actie’s hebben wij deze promotiedisplay.
Deze Promotiedisplay neemt weinig ruimte in en kan op diverse plaatsen in de winkel worden geïnstalleerd.
De beste resultaten worden behaald op de toonbank.
De Promotiedisplay is zeer geschikt voor de introductie van nieuwe of reeds bestaande Toggler producten, zoals bijvoorbeeld de SP-Mini. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en de huidige actie’s.

Heeft u zelf een eigen TV waar u productvideo’s op afspeelt en wilt u de Toggler pluggen hier op presenteren? Mail dan naar marketing@toggler.nl en geef in uw mailtje aan om welke product en toepassingsvideo’s het gaat. Om een goed beeld te krijgen wat Toggler zoal te bieden heeft neemt u een kijkje op ons YouTube kanaal.